HurttaHuoltamo Oy

Lämminhenkistä hyvinvointipalvelua koirallesi

Olen Tiina Siimekselä, HurttaHuoltamon perustaja, urheilukoirahieroja ja tuore koirauimalan pitäjä. Olen toiminut HurttaHuoltamo- toiminimellä sivutoimisesti reilut kymmenen vuotta tarjoten mm. koirahierontapalveluja sekä lemmikkien, lähinnä koirien ja kissojen, hoitolapalveluja. Eläinhoitolamme sijaitsee kotonamme Äänekoskella Vihijärvellä. Omia koiria ja kissoja meillä on ollut vuosien varrella vaihteleva määrä. Olen kasvattanut kolme lancashire heeler-pentuetta Tarmonpesän kennelnimellä ja toivottavasti kasvatustyö vielä jossain vaiheessa jatkuukin. Tällä hetkellä meillä on kotona kolme koiraa, jotka ovat meillä pääasiassa "yleismies Jantusina", eli hengaavat mukana kaikissa touhuissa, mutta emme harrasta mitään erityistä kenenkään kanssa.

Koirauimalan myötä HurttaHuoltamosta tuli osakeyhtiö, jota luotsaamme yhdessä puolisoni Veijon kanssa. Koirien hyvinvointi on sydäntämme lähellä oleva aihe. Omien koiriemme kanssa aloitimme uintiharrastuksen AquaBarksissa Anskun ja Tarjan opastuksella vuonna 2018. Tanskandoggimme Inkeri oli tuolloin jäänyt ainoaksi isoksi koiraksi taloudessamme ja meistä tuntui, että se ei juoksukaverin puuttuessa saa riittävästi liikuntaa. Lisäksi Inkerillä oli todettu lonkkaniveldysplasia, joka alkoi oireilla ontumisena rasituksessa, joten esimerkiksi pyöräily ei Inkerin kanssa tullut kyseeseen. Uinti osoittautuikin aivan täydelliseksi liikuntamuodoksi Inkerille, ja koira itsekin rakasti uimista! Olemme varmoja, että saimme monta elinvuotta lisää Inkerin kanssa uinnin ansiosta. Silloisista uimareista meillä on jäljellä enää yksi, mutta harrastus on säilynyt porukan vaihtuessakin. Olemme innoissamme ja kiitollisia, että olemme saaneet hoitoomme Jyväskylän ensimmäisen, alkuperäisen ja perinteisimmän koirauimalan. Haluamme jatkaa AquaBarksin aikanaan aloittamalla tiellä tarjoamalla asiakkaillemme yksilöllistä, koirien hyvinvointia tukevaa, ohjattua ja tavoitteellista uimalapalvelua.

Lämminhenkinen kohtaaminen on ollut käyntikorttimme koko HurttaHuoltamon olemassaolon ajan. Meille sinä ja koirasi voitte tulla juuri sellaisina kuin olette!
Toivottavasti näemme pian hoitolassa tai uima-altaalla!