Ajankohtaiset

10.8.2023

Hoitola on suljettuna 15.10. - 28.10.2023. Muutoin syksylle on vielä hyvin tilaa ja hieronta-aikoja on myös saatavilla nopeallakin varoitusajalla!

5.6.2023

Kesäkuu on hoitolassa täynnä. Heinäkuulle saattaa hyvällä tuurilla vielä hoitopaikka järjestyä, mutta täynnä alkaa sekin olla. Elokuulle on vielä tilaa melko hyvin.

24.3.2023

Kesälomien hoitopaikkoja varataan nyt! Heinä- ja elokuulle on vielä hyvin tilaa, mutta jos tiedät jo lomamatkasi ajankohdan, kannattaa toimia ajoissa.

Pääsiäinen ja vapun seutu ovat jo täynnä.

5.3.2023

Menetyksettä ei tätäkään vuotta selvitty. Tällä kertaa oli Pipsan aika muuttaa sateenkaarisillalle. Pipsalla oli jo hyvin nuorena todettu vaikea lonkkaniveldysplasia, joten tiedossa oli, että elämä tulee jäämään lyhyeksi. Talven mittaan Pipsan kivut tuntuivat pahenevan ja lonkkien lisäksi polvikin alkoi reistailla, samoin toinen olka. Kahdesta kipulääkkeestä ja muista tukihoidoista huolimatta kipuja ei saatu hallintaan ja eläinlääkärin tutkimus vahvisti, että Pipsalla oli enää yksi suunnilleen terve jalka. Pipsan parasta ajatellen ei vaihtoehtoja ollut kuin se yksi, lopullinen. :(

Pipsa.jpg

On allain avaruus ja tähtipolku kauas vie.

On toinen maailma, on hämäräinen tie.

On tähtiaika uus ja taivaansini määränpää,

Kun pilven portaisiin vain kevyt jälki jää.

Pipsa

Miliisin Patricia Mc'Tudor

9.3.2018 - 1.3.2023

Aina sydämessämme, rakas pieni ystävä.

20.2.2023

Hoitolan hiihtolomaviikko (vko 9) on täynnä!

Hoitola on suljettuna ajalla 5.6. - 25.6.23 lattiaremontin takia.

16.1.2023

HurttaHuoltamon vuosi lähti käyntiin vilkkaissa merkeissä. Hoitolaisia on riittänyt molempiin huoneisiin ja hieronta-asiakkaitakin käynyt mukavaan tahtiin! Hiihtolomaviikko (vko 9) on alkuviikon osalta täynnä, mutta loppuviikolle torstaista eteenpäin toinen koirahuone on vielä vapaana.

23.12.2022

Uudeksi vuodeksi vapautui peruutuksen vuoksi toinen koirahuone!

Hoitolan hinnastoa on päivitetty. Kohonneiden ylläpitokustannusten vuoksi jouduin valitettavasti tekemään pientä hinnankorotusta hoitohinnastoon ja samalla yritin selkeyttää hinnastoa.

Vuosi 2022 on ollut meillä kiireen ja surun vuosi. Alkuvuodesta sateenkaarisillalle lähti ainutlaatuinen kissapersoonamme Random ja heinäkuun lopulla Tarmonpesän kuningas ja alkuunsaattaja, ensimmäinen heelerimme Tarmo. Molemmat menetykset ottivat koville ja yhä itkettää aina, kun muistelen rakasta Tarmoa. Näiden henkilökohtaisten menetysten lisäksi on tänä vuonna riittänyt (ihmis)hautajaisia ja monia tuttuja ja itsellekin rakkaita eläinystäviä on muuuttanut sateenkaarisillalle.

Onneksi vuoteen mahtui myös hyviä hetkiä sekä ihania asiakkaita ja saimme viimein uuden koirahuoneen, johon on riittänyt hoitolaisia. Kiitos kaikille asiakkaille tästä vuodesta, iloisista hetkistä ja hyvistä keskusteluista! Toivotaan, että ensi vuosi tuo mukanaan positiivisia tuulahduksia ja rauhaa jokaiselle!

Joulukortti22.jpg

23.11.2022

Hoitolassa on riittänyt kivasti vilskettä. Jouluksi tai uuden vuoden ajaksi ei ole enää vapaita paikkoja. Talvilomaviikolle (viikko 9) on vielä toinen huone vapaana.

17.8.2022

Syyslomaviikolla (vko 42) vapautui hoitopaikka!

15.8.2022

Surullisten aikojen jälkeen myös iloista kerrottavaa: hoitolassa on nyt kaksi koirapaikkaa! Kysyntä on ollut sen verran suurta, että kauan ja hartaasti harkittu laajennus toteutettiin pika-aikataululla viikossa, laadusta ja kodikkuudesta tietysti tinkimättä. Ensimmäiset asukkaat ovat jo testaamassa uutta huonetta ja tarhaa ja vaikuttavat viihtyvän oikein hyvin. Uudesta huoneesta otetuissa kuvissa ei näy vielä sohva, mutta kyllä sielläkin sellainen toki on ja hyväksi testattu sekin. :)

Laajennuksen myötä hoitolaan vapautui aikoja lokakuun alusta lähtien. Syyslomaviikko 42 on täynnä.

IMG_20220815_171912.jpg
Työhuoneen ikkunasta on hyvä seurata uuden tarhan touhuja. Testaajat vaikuttavat ihan tyytyväisiltä.

28.7.2022

Näkemiin, rakkaani, viimeiseen iltaan.

Rakkaani, näkemiin, hiljaisille niityille.

Hautaan sinut muistojen metsiin

ja peitän tähtisumuihin, kun sinä astut läpi vuosisatojen.

Piirrän nimes vuorenhuippuihin ja kerron muuttolinnuille 

enkä viereltäni löydä sinua.

Rakas Tarmo

Minimonsteri Mister Oregano

4.5.2010 - 27.7.2022

2464654_21.JPG

Sydän palasina 💔

18.7.2022

Hoitolan varauslista on täynnä syyskuun lopulle asti ja myös syyslomaviikko 42 on jo täynnä.

Hieronta-aikoja on hyvin saatavissa!

15.3.2022

Hoitolan maalis- ja huhtikuu ovat jo täyteen buukattuja, joten pääsiäiseksi ei kannata enää hoitopaikkaa kysyä. Toukokuusta eteenpäin on väljempää, mutta kesääkin varaillaan jo kiihtyvään tahtiin. Kannattaa olla siis ajoissa liikkeellä, jos haluaa hoitojakson tiettyyn aikaan kesällä!

Lauantaina 12.3. jouduimme hyvästelemään viimeisen jäsenen alkuperäisestä laumastamme, rakkaan Random-vanhuksemme. Kissoista parhain pääsi paremmille hiirestysmaille sen kunnon heikettyä hyvin nopeasti muutamassa päivässä todella huonoksi. Vatsan alueelta löytyi tunnusteltaessa nyrkin kokoinen kasvain. Melkein saappaat jalassa sai Rantsu päättää pitkän, noin 20-vuotisen taipaleensa. Nyt elelemme ilman kissaa, tuntuu oudolta yli 15 vuoden kissallisen elämän jälkeen.

Rantsu.jpg
Hyvää matkaa, Random!

23.12.2021

Tämä vuosi vetelee viimeisiään ja ihan kohta on aika hiljentyä joulun viettoon. Sitä ennen katsaus kuuneeseen vuoteen, jota tietysti leimasi tuo jo niin nähty korona ja sen tuomat rajoitteet. Syksyn mittaan onneksi elämä alkoi vähän voittaa HurttaHuoltamossa ja hieronta-asiakkaita alkoi palailla kuvioihin. Kiitos siitä! Nythän tilanne on taas koronan osalta pahentunut, mutta toivotaan, että pysytään kaikki terveinä ja hieronnat voi jatkua.

Vietämme HurttaHuoltamossa joulua omalla porukalla ja ihanan hoitolaiskaksikon kanssa. Luvassa toivottavasti paljon unta ja ulkoilua, ehkä ihan vähän suklaata ja koirille palaset kinkusta. Lomailen uuden vuoden yli, mutta heti arjen koittaessa 3. tammikuuta otan taas vastaan hierottavia. Aikoja voi toki varata koko ajan!

Toivotan kaikille asiakkailleni ja tuttavilleni oikein ihanaa ja rauhaisaa sekä ennen kaikkea tervettä joulua! Kiitos mukavista, hauskoista, surullisista ja luottamuksellisista hetkistä tänä vuonna! Toivotaan, että ensi vuonna päästään jo koronasta ja hoitola täyttyy matkailijoiden karvaturreista!

Joulukortti_21.jpg

1.8.2021

Ihana hellekesä sai meillä haikean ja surullisen päätöksen, kun jouduimme päästämään unohtumattoman Inkerimme Toivon luo sateenkaarisillalle.

oooaaaaa67969.jpg

Mun sydämeni tänne jää

Se lähelläsi aina on

Sen tavoitat, jos haluat

Vaik' maa ois lauluton

Mun sydämeni tänne jää

aina asuinpaikalleen

Vaik' itse saan vain viivähtää

Kesäiltaan viimeiseen

FI MVA Riveran Call Me Unforgettable

Inkeri

22.8.2011-21.7.2021

Aina sydämessäni

Toki ei Inkerin poismeno yllätyksenä tullut, vaan olimme siihen varautuneet henkisesti jo pitkään. Inkerin liikuntakyky heikkeni jo talvella niin, että teimme sen kanssa enää ihan pieniä lenkkejä ja kesällä se sai vain liikkua vapaasti omassa pihassa. Vielä ihan viimeisinä päivinään Inkeri kävi seikkailemassa omatoimisesti myös aidan ulkopuolella, onneksi se sai vielä nekin retket kokea! Kova ikävä meillä on Inkeriä, mutta lohduttaa, että se sai elää hyvän, pitkän elämän ja nukkua pois omassa kodissa omien ihmistensä kanssa.

Kiitos eläinlääkäri Juhani Ikoselle hyvästä ja hienotunteisesta palvelusta surumme hetkellä!

21.4.2021

Kevät kolkuttelee jo ovella. Vähän huonoja kevätuutisia saimme, kun Randa kävi virallisissa luustokuvissa ja tuloksena selkään ltv3. Kun lisäksi lonkatkin olivat D/C ja nämä yhdistettynä polvitulokseen 1/1, niin eipä tässä paljon muita vaihtoehtoja ole kuin sulkea Randakin pois jalostuskäytöstä. Nyt ei siis ole mitään tietoa, milloin meillä seuraavan kerran voisi olla pentuja, tai tuleeko niitä koskaan. Harmittaa, mutta onneksi Randa on edelleen sama ihana ja hauska tyyppi kuin ennen luustokuviakin ja toistaiseksi täysin oireeton. Jatkamme höntsäilyä ja unohdamme kasvattamisen.

Jos kesälle on jo tiedossa reissuja ja hoitopaikan tarvetta, niin kannattaa varata hoitolapaikka mahdollisimman ajoissa! Jossain vaiheessa kesää saatan itsekin reissata vähän, mutta muuten on hoitola avoinna koko ajan.

Hieronta-asiakkaita palvelen edelleen pääsääntöisesti arkisin klo 17 alkaen ja viikonloppuisin. Päiväaikojakin kannattaa kysyä, jos sellainen sopii paremmin. 21.6. - 13.8. olen lomalla päivätyöstäni ja otan hieronta-asiakkaita vastaan klo 6 - 22. :)

17.3.2021

Kovin ajankohtaisena ei ole Ajankohtaiset-sivu nyt pysynyt. Yritänpäs vähän skarpata päivitystahdissa!

Helmikuussa jouduimme tekemään vaikean ratkaisun, kun narttulaumamme, lähinnä Pipsan ja Lotan, välit tulehtuivat pahasti ja lähes päivittäiset rähinät stressasivat koko porukkaa. Tilanne alkoi selvästi näkyä herkässä kasvuvaiheessa olevan Randan käytöksessä, joten asiaan oli puututtava; toiselle tappelupukarille oli etsittävä uusi koti. Pipsan luovuttaminen uuteen kotiin ei käytännössä sen luusto-ongelmien vaatiman erikoishoidon vuoksi ollut realistinen vaihtoehto, niinpä kodinetsintään päätyi iki-ihana Lotta. Onneksi Lotalle löytyi mitä ihanin koti, jossa se nyt nauttii täysin siemauksin elämästään ainoana koirana ja kodin keskipisteenä. Lottahan on aivan mahtavan iloinen ja ihana koira, mutta laumaelämä varsinkaan näin isossa porukassa ei ollut sille sopivaa elämää. Olen tosi onnellinen, että se saa nyt elää rauhassa ja rakastettuna! Myös kotiin jäänyt lauma on rauhoittunut ja tasaantunut stressin helpotettua ja Randakin on taas oma iloinen ja reipas itsensä.

Randa kävi helmikuun lopulla silmä- ja polvitarkastuksessa Eläinklinikka Tähdessä. Tuloksena terveet silmät ja ykkösen polvet. Polvitarkastus täytynee jossain vaiheessa uusia niin, että pääsen itsekin mukaan seuraamaan tutkimusta, mikä ei koronarajoitusten takia nyt ollut mahdollista.

Hoitola on avoinna asiakkaille ja hieronta-asiakkaita otan myös vastaan normaalisti (maskiin sonnustautuneena).

28.9.2020

Kesä hurahti vikkelästi remonttihommien ja mukavien vieraiden merkeissä. Vienon ainokainen Reino ilostutti laumaamme parisen viikkoa elokuussa, siitä on kasvanut iso ja komea nuorukainen. Aivan ihana tyyppi, olisin halunnut kidnapata sen kokonaan. :)

Reino1.jpg
Reino tulosssa pitkästä aikaa syntymäkotiin. "Huhuu, täällä Reino!"

Tarmo ja Lotta kävivät heinäkuussa silmätarkastuksessa, molemmilla kaikki kunnossa. Tarmolla on vähän iän tuomaa samentumaa jo havaittavissa, mutta ei vaikuta elämään.

Randa pääsi elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn syyskuussa. Kylläpä olikin jännittävää! Niin paljon erilaisia koiria ja ihmisiä, ihan meni maalaistytön pasmat sekaisin. Tuloksena eri ihan hyvällä arvostelulla kuitenkin: "Erinomaisen tyyppinen nuori narttu. Narttumainen, oikealinjainen pää. Oikein asettuneet korvat. Oikea ilme. Vahva eturinta, kääntää vahvasti eturaajoja ulospäin. Hyvä rungon syvyys ja pituus. Kulmaukset tasapainossa. Liikkuu hieman kapeasti takaa ja ulkonevin kyynerin edestä, sivuliike saa ulottua paremmin. Löysät ranteet häiritsevät liikkeessä. Ihana reipas käytös."

Randa_kannolla.jpg
"Minullako muka löysät ranteet :o" Randa 10 kk metsäretkellä.

Martta tätinsä Myrtin kanssa on käynyt kesän aikana kylässä monta kertaa ja ihan äskettäin meillä kyläili aina niin hymyilevä Irmelikin! Kaikki kasvatit siis tavattu, mikä voisi olla parempaa.

Koronasta huolimatta koirahoitola ja hierontavastaanotto toimivat normaalisti. Käytän hieronnan aikana maskia turvatakseni asiakkaideni terveyttä, maskeja on myös asiakkaiden saatavilla, samoin käsidesiä. HurttaHuoltamon siivouksessa käytetään aina desinfioivaa pesuainetta. Voit siis tulla turvallisin mielin, mutta tulethan vain terveenä!

18.5.2020

Ihana ja taitava Karoliina kävi taas kuvaamassa koiria, lähinnä Randaa. Sen lisäksi ollaan käyty uimassa Aquabarksissa joka viikko, ulkoiltu, ihmiset on tilkinneet aitoja ja Pipsa on etsinyt aina uusia koloja, joista pujahtaa toiselle puolella lällättämään. Pihalla on siis hommia riittänyt niin ihmisillä kuin koirillakin. Kovasti toivon, että Randa on näyttelyhommissa luonnonlahjakkuus, kun nyt ei olla päästy mihinkään ihmisten ilmoille harjoittelemaan ja omat treenit menee aina pelkäksi leikkimiseksi (se on paljon hauskempaa). :)

Syntymäpäiviä on vietetty melkein yhtä soittoa: ensin Pipsa 9.3. 2 vuotta, sitten Reino 29.3. 1 vuotta, Tarmo 4.5. 10 vuotta ja Irmeli 6.5. 3 vuotta! Aika kuluu niin nopeasti, kun on hyvää seuraa.

DSC_6800.jpg
Inkeri ja Randa. Kuva Karoliina Norontaus
DSC_7128.jpg
Tarmo 10 v. Kuva Karoliina Norontaus
IMG_20200516_184027.jpg
Koko porukka metsäretkellä.

17.3.2020

Otan hieronta-asiakkaita vastaan normaalisti koronatilanteesta huolimatta. Tulethan kuitenkin vain, jos tunnet olevasi täysin terve (ei flunssaa tms.). Ilta-aikoja on nyt hyvin vapaana, sopimuksen mukaan voidaan aloittaa jo klo 15.

Pieni Randa kasvaa niin kohisten, että on ohittanut jo korkeudessa - ja kohta painossakin - Pipsan. Nämä liukkaat kelit hankaloittaa kovasti ulkoilua, mutta vähän ollaan päästy hihnassa kulkemista harjoittelemaan ja koirakoulussakin kerran jo käyty. Ihana pieni (iso) sydäntenmurskaaja! Kuviakin laitan, kun joskus saan edes vähän säällisen osuman. :)

12.1.2020

Tarmonpesän uusi tyyppi Randa muutti meille Miliisin kennelistä viikko sitten lauantaina. Ihastuttava riiviö otti heti paikkansa laumassa itsevarmoin ja rauhallisin elkein ja on saanut jopa itse kuningas-Tarmon leikkimään kanssaan. Toki vain silloin, kun kukaan ei Tarmon mielestä näe tätä myönnytystä.

HurttaHuoltamon kehityskeskustelussa tulimme siihen tulokseen, että kepon terveydentila sallii jo ahkerammankin lenkkeilyn. Hiihtoloman lataamme vielä akkuja, mutta maaliskuun alusta alkaen otamme jälleen asiakkaita hoitolaan!

Randa3.jpg
Hei, olen Randa ja minulla on terävät hampaat!

2.1.2020

Hyvää, menestyksekästä ja onnellista vuotta 2020 kaikille!

Joulua vietettiin meillä kahden hyvin energisen toipilaan kanssa, kun Vieno ja Pipsa kävivät kumpikin sterilisaatiossa perjantaina 20.12. Kaikki sujui hienosti, kiitos Hiskinmäen väelle! Ainoa ongelma tahtoi olla toipilaiden varjelu heiltä itseltään, kun kaikki mahdolliset hippa-, hyppy- ja taisteluleikit innostivat tavanomaistakin enemmän juuri kun olisi pitänyt ottaa ihan rauhallisesti. 

Tarmonpesän jengiin liittyy uusi tyyppi jo ennen loppiaista. Siitä lisää myöhemmin. :)

Hoitola on edelleen luovalla tauolla, mutta hieronta-aikoja on saatavilla arki-iltaisin ja lauantaisin. :)

Joulupoika Reino toivottaa reipasta ja makoisaa vuoden jatkoa jokaiselle!

JouluReino2.jpg
Kuva: Eveliina Ruonela

12.9.2019

Kyllä täällä vielä ollaan, vaikka kotisivujen päivityksestä onkin kulunut aikaa!

Martta osallistui elokuun lopulla Valkeakoskella luonnetestiin, tuloksena 129 pistettä ja laukausvarma. Iloisesti Martta tohotti mennä koko testin läpi häntä pystyssä ja hymy naamalla. Martta tuntuu katselevan maailmaa jatkuvasti jonkunlaisten ilolasien läpi. Ihana tapaus! Kiitos Annalle Martan luotsaamisesta ja pitkästä pinnasta, jota tuo yli äyräiden tulviva elämänilo ehkä joskus omistajalta vaatii.

Irmeli0919.jpg
Irmeli tietää, että aina voi jotain herkkua pöydästä vahingossa tipahtaa. Syyskuu 2019.
Reino_ja_Pipsa.jpg
Ystävykset Reino ja Pipsa elokuussa 2019.
Reino_uimassa.jpg
Heinäkuussa Reino pääsi tutustumaan uimahalliin, oli aika jännittävää.
Inkeri_uimassa.jpg
Inkerille uiminen on jo niin tuttua hommaa, että samalla ehtii katsoa vaikka maisemia.

29.5.2019

Reino Rentukasta on kasvanut iso, pullea ja reipas ihana nuorimies. Se on valloittava persoona ja todella ihmisrakas. Reino muuttaa huomenna omaan kotiin. Ikävä tulee, mutta onneksi varmasti nähdään jatkossakin.

Vastoinkäymisetkin jatkuvat. Käytimme Pipsan kuvattavana Juha Kallion klinikalla liikkeissä näkyvien ongelmien vuoksi. Löydökset tulevat aikanaan näkyville Koiranettiin. Pipsaa ei tulla käyttämään jalostukseen ja nyt elämme Pipsan kanssa kotikoiran elämää niin kauan kuin se  kivuttomasti onnistuu tukihoitojen avulla.

IMG_20190524_222134.jpg
"Hei, olen Reino!

4.4.2019

Vienon_poika.jpg

Tarmonpesässä on koettu iloa ja suurta surua viimeisen viikon aikana. Vieno synnytti perjantaina 29.3. kolme pienokaista, joista yksi pieni tyttö syntyi pitkän synnytyksen jälkeen kuolleena. Toinen hyvin pieni tyttö alkoi lauantaina hiipua ja se päädyttiin sunnuntaiaamuna lopettamaan eläinlääkärin todetessa, että sen keuhkot eivät olleet kehittyneet eikä toivoa ole. Niin surullista. Tosi paljon harmittaa myös ihanien kotiehdokkaiden puolesta, jotka odottivat pentua ja joutuivat nyt pettymään.

Lotan ja Vienon edustama emälinja on nyt Tarmonpesässä tullut tiensä päähän, eikä tähän linjaan synny enää pentuja. Kyse ei enää ole sattumasta, kun jokaisesta pentueesta on menehtynyt pentu tai kaksi tuohon samaan vikaan. :(

Ilonaihekin onneksi on ja pulskistuu kovaa vauhtia! Iso poika, yllätysvärisenä, on Vienon lohtuna pentulaatikossa ja tuhisee tyytyväisenä. Uskallan jo olla varovaisen toiveikas, että se selviää. Vieno on erittäin hyvä emä ja hoitaa poikaansa hellästi ja antaumuksella.

Hieman lohtua tilanteeseen tuo myös Pipsa, joka on aivan eri sukupuuta kuin nämä kaksi muuta narttuani. Toivon sydämeni pohjasta, että sen kanssa sujuu paremmin ja joskus saamme Tarmonpesässäkin nauttia onnellisten tähtien alla.

28.2.2019

Vieno on ultrattu tiineeksi!

Pentuilmo_uusi.jpg
Kuva:Anna Kulmakorpi

30.1.2019

Uusi vuosi on aloitettu romanttisissa merkeissä. Vieno ja Sampo kohtasivat kiihkeissä tunnelmissa viikolla 4, ja jos kaikki sujuu hyvin on Tarmonpesässä pentuja maaliskuun lopulla. <3

Hoitolatoiminta on toistaiseksi tauolla, mutta hieronta-aikoja on varattavissa normaalisti.

SampoVieno.jpg

24.12.2018

Joulukortti2018.jpg

Kiitos, rakkaat asiakkaani, kuluneesta vuodesta ja paljon onnenhetkiä ensi vuodelle ihan jokaiselle!

11.11.2018

Pentusuunnitelmia päivitetty. Kävimme Vienon kanssa elokuussa tapaamassa hienoa herrasmiestä, Sampoa, joka teki lähtemättömän vaikutuksen meihin molempiin. Todella mukava luonne ja tasapainoinen kokonaisuus. Pariskunta on nyt terveystarkastettu ja Sampolle haettu näyttelytulos -  herra pokkasi vaatimattomasti ensimmäisestä näyttelystään sertin ja oli rop -, joten nyt vain odotellaan juoksuja tulevaksi.

Vieno_ja_Sampo.jpg
Sampon ja Vienon ensikohtaaminen

Vieno_istuu2.jpg

Sampo_juhlii.jpg
Sampo on herrasmies. Kuva: Nico Laakko

4.9.2018

Ihana, lämmin kesä alkaa kääntyä syksyn puolelle ja nyt on hierojankin aika skarpata. Palataanpa ruotuun ja aherrukseen tarjousten myötä:

 Uusille asiakkaille ensimmäinen hieronta tutustumishintaan 30 €!

Vanhoille asiakkaille joka viides hieronta puoleen hintaan!

Aikoja iltaisin klo 17 alkaen sekä lauantaisin. Ajanvaraukset tuttuun tyyliin soittamalla, tekstarilla, WhatsAppilla, sähköpostilla tai facebookviestillä, kaikki käy. :)

Tarmo_relaa.jpg
Tarmo ottaa rennosti kesälomalla mummolassa. Kuva: Tuula Siimekselä

28.5.2018

Pitkään aikaan ei ole tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista, ja nyt samana viikonloppuna tapahtui vaikka mitä!

Irmeli sai ensimmäisen SERTinsä Keuruun näyttelyssä lauantaina 26.5.18 ja oli samalla ROP! Tuomarina Jari Laakso, joka oli hauskin tuomari ehkä koskaan ja arvostelu sen mukainen. Onnea ihana Irmeli ja kotiväki!

Sunnuntaina saimme hakea kotiin kauan kaivatun ja hartaudella etsityn heelervahvistuksen. Pikkuinen Pipsa on valloittava, reipas ja rohkea pentu. Kiitos Miliisin kennel ja Yasu Hyttinen!

Irmelin_serti.jpg
Irmelin_arvostelu.jpg
Kautta aikojen hauskin näyttelyarvostelu

22.3.2018

Maalis- ja huhtikuussa koiran hieronnat ja laserhoidot -10% !

Käy myös osallistumassa arvontaan Facebook-sivulla!

22.1.2018

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran lauantaina 10.2.2018 sekä lauantaina 17.2.2018, joka on Hissun Kissun omistajavaihdoksen myötä  tähän tietoon viimeinen vastaanottoni Hissun Kissun tiloissa. Ajanvaraukset entiseen malliin. Muista tammitarjous!!

Vihijärvellä toiminta jatkuu entisellään ja otan hierottavia vastaan sekä arki-iltaisin että lauantaisin. Useamman koiran talouksiin myös kotikäynnit ovat mahdollisia kohtuullisen etäisyyden päässä.

18.1.2018

Tammitarjous jatkuu!
Kaikista tammikuun aikana varatuista hieronnoista annan koiran ikävuosien verran alennusta!

Vietimme 13.1.18 oikein mukavan ja mielenkiintoisen päivän heelerporukalla Koirakeskus Haukkuvaarassa, jossa meitä noseworkin saloihin opasti asiantunteva Elli Kinnunen. Oli hauska tavata varsinkin kennel Pinpointin nuoret miehet Leon ja Jimi, joita olen pentulaatikolla käynyt ihastelemassa. Komeita herroja on heistä kasvanut!

IMG_20180113_150534.jpg

Nosework-päivän osallistujat vasemmalta alkaen: Hanna+Leon, Jenniina+Jimi, minä+Vieno, Tuula+Urho, Essi+Manu, Pauliina+Vainu, Elli+Irmeli ja Inga+Jalo.

19.12.2017

Tammikuussa ikävuodet muuttuvat euroiksi! Tammikuun ajan hieronnat ikävuosialennuksella: hieronnan hinnasta pois koiran ikävuosien mukainen määrä euroja. Esim. koiran ikä 10 vuotta = alennus 10 €. :)

Tarjous koskee tammikuussa varattuja aikoja sekä kaikkia tammikuun aikana toteutettuja hierontoja, vaikka aika olisi varattu aiemmin. Joulun välipäivinä voimassa sama alennus!

Nyt on aika kiittää teitä, rakkaat asiakkaani ja koirien kautta tutuiksi tulleet ihanat ihmiset, tästä vuodesta ja kaikista unohtumattomista hetkistä, joita olen taas saanut kokea! Toivotan teille kaikille oikein HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISIA HETKIÄ VUODELLE 2018!

Allaolevassa kuvassa yksi koiramaisista hetkistä, Metsänneidot pikkujouluisissa näyttelyharjoituksissa ja leikkituokiossa 10.12.2017. Mukana olivat Elli ja Henna + Irmeli, Inga + Jalo (Marmalade's Quarterback), minä + Vieno ja Lotta sekä Pauliina + Vainu (Pinpoint Sako Finland). Kiitos, ihanat Metsänneidot heelereineen, ensi vuonna jatketaan! <3

IMG_20171210_103034__01.jpg

8.11.2017

Vuoden viimeiset hieronta-ajat Hissun Kissuun vapaana lauantaina 18.11. klo 13 ja lauantaina 2.12. klo 10.

Vieno kävi tänään ensitreffeillä ja ihastui kovin komeaan vanhempaan herrasmieheen. :)

Vieno_ja_Nakki.jpg
Bovenop Hiawatha Heeler "Nakki" ja Tarmonpesän Vieno Vanamo

3.10.2017

Olen seuraavan kerran Hissun Kissussa lauantaina 28.10.2017. Pari aikaa vielä on vapaana.

Vihijärvelle ilta-aikoja tarjolla seuraavan kerran viikon 44 lopulla ja siitä eteen päin taas on väljempää. "Hätätapaukset" yritän saada sovitettua johonkin väliin jo aiemmin. :) Syyslomaviikolla 42 olen muissa, toivottavasti lämpimämmissä, maisemissa.

26.9.2017

Hissun Kissun Koiramarssilla oli mahtavasti koiria ja ihmisiä! Jokaista marssille osallistunutta koiraa kohti Royal Canin lahjoittaa kilon ruokaa löytöeläimille, ja tällä marssilla saatiin kerättyä reilut 120 kiloa ruokaa paikallisille löytöeläintaloille! Hienoa! Suuri kiitos Hissun Kissun väelle tämmöisten järjestämisestä!

Meiltä oli koko heelerporukka marssimassa ja tapasimme myös Vienon vanhan tutun, komean nuoren miehen Dion. Kiva päivä!

Koiramarssi_2017.jpg
Tarmo, Vieno, Lotta ja Dio Koiramarssilla 23.9.2017

6.9.2017

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran lauantaina 30.9.2017. Ajanvaraukset vanhaan tyyliin joko puhelimella 044 2579008, sähköpostilla hurttahuoltamo(a)gmail.com tai facebookin kautta yksityisviestillä.

Vienokaisen kanssa kävimme Lapualla 3.9.17 suorittamassa MH-luonnekuvauksen. Linkki tuloksiin tulee Vienon omalle sivulle aikanaan. Vienon suorituksen näet täältä. Kiitos Hennalle matkaseurasta ja kuvaamisesta, joka auringon ja mäntyjen takia oli hieman haasteellista! Vieno oli aivan oma itsensä, vieraat ihmiset ei herätä ihastusta, mutta muut tapahtumat otetaan lunkisti vastaan.

Muistathan, että Hissun Kissun järjestää jälleen 23.9.2017 klo 13 alkaen pidetyn Koiramarssin, jolla kerätään rahaa löytöeläimille! Kaikki mukaan marssimaan hyvä asian puolesta ja samalla viettämään mukavaa päivää oman lemmikin kanssa!

6.8.2017

Olethan huomannut, että päivitän Tarmonpesän ja HurttaHuoltamon kuulumisia myös Facebook-sivuille:www.facebook.com/hurttahuoltamo ! Sieltä löytyy viimeisin tieto esimerkiksi vapaista hieronta-ajoista Hissun Kissussa. Pyrin toki päivittämään myös näitä kotisivujani uutterasti, mutta joskus näkyy väli vähän venähtävän...

Kävin Vienon kanssa heinäkuun lopulla tervehtimässä Irmeliä uudessa kodissaan. Oikein kaunis ja pitkäjalkainen neitokainen on Irmelistä kehkeytymässä. Ihana ipana!

Vieno on päässyt tänä kesänä tutustumaan koiranäyttelyihin, ensin Mikkelissä 8.7. ja sitten Saarijärvellä 22.7.17. Taisivat nämä reissut mennä kokemuksen kartuttamiseksi. :) Saarijärveltä sentään ERI ja ihan kiva arvostelu. Syksymmällä edessä vielä näyttely tai pari ja toivon mukaan myös MH-luonnekuvaus saadaan suoritettua lähiaikoina.

HurttaHuoltamon toiminta jatkuu entisellään. Hissun Kissussa olen seuraavan kerran lauantaina 2.9.17 ja Vihijärvellä otan vastaan pääasiassa arki-iltaisin kello 17 jälkeen. Hoitola on aikalailla varttu aina syyskuun loppuun asti, mutta joitain vapaita pätkiä vielä löytyy. Syyslomalla lomailen itse Italian auringossa, joten silloin en ota hoitolaisia.

Irmeli_seisoo2.jpg
Tarmonpesän Irmeli Inkivääri 11 viikkoa vanhana.

29.6.2017

Irmeli muutti maanantaina omaan kotiin ja Ellin pitkä odotus palkittiin.  Haikein mielin rakkaasta tehopakkauksesta luovuimme, mutta onneksi tapaamme varmasti usein ja kuulumisia vaihdetaan harva se päivä.

Irmeli_uudessa_kodissa.jpg
Irmeli uudessa kodissa. Kuva Henna Viljakainen.

Martta tuleva mejä-kuningatar aloitti kesäloman viettämällä juhannusta Vihijärven metsissä rämpien ja iloisella olemuksellaan minua ilahduttaen. Martta on supersuloinen aina!

Martta_ja_possu.jpg
Martta ja uusi possu. Kuva Anna Kulmakorpi

17.6.2017

Vapaita hieronta-, laserhoito- ja hammashoitoaikoja Hissun Kissuun lauantaina 1.7.17 sekä 15.7.17.

Irmeli Inkivääri täyttää tänään jo 6 viikkoa ja pysyy hyvin Vienon ja Lotan vauhdissa mukana. :)

31.5.2017

Hissun Kissuun aika vapaana lauantaina 17.6.17 klo 10. Vihijärvelle aikoja varattavissa sekä ilta- että päiväaikoja arkisin.

Irmeli-lapsukainen on kova tyttö syömään ja kasvaa huimaa vauhtia. Kävelyä opetellaan. :)

Irmeli31.5.17.jpg

10.5.2017

Suureksi surukseni toinen Mauste-kaksosista menehtyi yllättäen eilen iltapäivällä ilman ennakko-oireita. Myös Lotan olo alkoi vaikuttaa huonolta, ja sillä todettiinkin alkava kohtutulehdus. Nyt ei voi kuin toivoa, että antibiootit purevat tulehdukseen ja että toinen pennuista saa elää onnellisempien tähtien alla. :(

7.5.2017

Mauste-kaksoset ovat täällä! Kaksi reipasta tyttöä syntyi eilen. Molemmille tyttärille on jo ihanat kodit odottamassa. :)

Ykkonen7.5.17.jpg Kakkonen7.5.17.jpg
"Ykkönen" "Kakkonen"

Otan hieronta-asiakkaita vastaan jälleen viikolta 22 alkaen. Hissun Kissussa olen seuraavan kerran lauantaina 17.6.17, pari aikaa vielä vapaana!

5.4.2017

Lotan tiineys varmistui tiineysultrassa. :) Pentusia odotettavissa viikolla 19.

Hissun Kissuun on vielä pari aikaa vapaana lauantaina 29.4.17. Seuraavan kerran olen Hissun Kissussa näillä näkymin kesäkuussa.

Lotan mammaloman takia HurttaHuoltamo on suljettu hoitolaisilta ja hieronta-asiakkailta toukokuun alusta noin kesäkuun puoleen väliin saakka.

8.3.2017

Lotan kanssa ollaan reissattu pitkin maata viime päivinä: ensin viikonloppuna Heeler Weekendissä Nurmijärvellä, jossa Lotta suoritti hyväksytysti jalostustarkastuksen käyttäytymisosion. Alkuviikolla oli sitten vuorossa Turun reissu ja romanttinen kohtaaminen hienon herrasmiehen, Kofin kanssa. Tästä lisää Pennut -sivulta tai tästä linkistä.

21.2.2017

Vapaita aikoja Hissun Kissuun seuraavan kerran lauantaina 18.3. ja 1.4.2017.

Lotan juoksut ovat alkaneet, joten jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, HurttaHuoltamo on Lotan mammaloman vuoksi hoitolaisten osalta suljettuna touko-kesäkuun. :)

13.1.2107

Hissun Kissuun on vapaita aikoja seuraavan kerran lauantaina 18.2.17 ja 18.3.17.
Vihijärvelle maaliskuun puoleen väliin asti myös päiväaikoja, siitä eteenpäin taas iltaisin.

Hoitola on tammikuun osalta täynnä, samoin hiihtoloma (vko 9) ja pääsiäinen täynnä.

23.12.2016

Niin se vain tämäkin vuosi lähenee loppuaan. Surua ja iloa on vuoteen mahtunut, sitähän elämä on. Ensi vuodelle on luvassa pennuntuoksuisia suunnitelmia ja toivottavasti yhtä paljon mukavia hetkiä teidän ihanien asiakkaideni kanssa kuin tänäkin vuonna!

Kiitos kuluneesta vuodesta, ystävät, asiakkaat ja yhteistyökumppanit! Kiitos myötäelämisestä Toivon poismenon johdosta ja kiitos kaikista ihanista joulutervehdyksistä, joita postilaatikosta on harva se päivä löytynyt mieltäni ilahduttamaan!

Joulukortti20163.jpg

30.11.2016

Suuri persoona on poissa.

oooaaaa66798697.jpg

Aurinko laskee
Jo pitenee varjot
Aika on eron ja jäähyväisten
Poissa on ystävä kallehin

Riveran Believe in Stardust
Toivo 26.11.2010 - 30.11.2016

22.11.2016

Hissun Kissun hieronta-ajat on tältä vuodelta loppuunmyyty, mutta Vihijärvelle on vielä muutamia ilta-aikoja saatavilla tämän vuoden puolella.

Tammikuulle voi jo varailla aikoja! Näillä näkymin olen ainakin lauantait 7.1. ja 21.1. Hissun Kissussa.

Hoitolan tammikuu alkaa täyttyä, mutta muutamia hoitojaksoja vielä on vapaana. Hiihtoloma varattu.

Tarmonpesän 2. pentue on vakavasti suunnitteluasteella, mikä vaikuttaa hoitolan kesäkauden hoitojaksoihin. Mahdollisen mammaloman aikana en ota hoitolaisia enkä hierottavia HurttaHuoltamon tiloihin noin 3-4 kuukauteen. Eli varauksia otetaan vastaan, mutta voin varmistaa ne vasta kun pentutilauksesta on tarkempaa tietoa.

3.10.2016

Hoitola on täynnä vuodenvaihteeseen asti enkä valitettavasti pysty ottamaan uusia hoitovarauksia enää tälle vuodelle!

Olen hieromassa, laseroimassa ja puhdistamassa hampaita Hissun Kissun uusissa, upeissa tiloissa tänä vuonna vielä seuraavasti lauantaisin: 22.10., 29.10., 19.11., 26.11., 3.12. ja 17.12. Aikoja voi varata suoraan minulta puhelimitse: 044 257 9008, sähköpostilla: hurttahuoltamo(at)gmail.com tai facebook-viestillä.

Vihijärvelle saatavana ilta-aikoja lähinnä arki-iltaisin klo 17:stä eteenpäin. Jono tällä hetkellä n. 2 viikkoa, mutta jos on hätä, yritän järjestää nopeamman ajan!

28.8.2016

Karoliina Norontaus kävi kuvaamassa jälleen koiriamme ja kissojamme. Kiitos Karoliina! Kuvia löytyy kotisivuilta sieltä täältä. :)

Alla olevat kuvat on ottanut Karoliina.

2464654_2.JPG 2464654_28.JPG
2464654_40.JPG 2464654_17.JPG
44746_10.JPG 44746_7.JPG
756757_18.JPG 756757_20.JPG
756757_26.JPG 2464654_51.JPG

18.8.2016

HurttaHuoltamo tarjoaa viikolta 36 alkaen myös hampaiden puhdistusta ja hammaskiven poistoa ultraääneen perustuvalla tekniikalla. Ultraäänellä hampaat puhdistuvat hellävaraisesti ja turvallisesti ilman koiran rauhoittamista. Poistaa hammaskiven, bakteerit ja plakin myös ikenien alta ja hampaiden väleistä. Lisätietoa tulossa Palvelut ja hinnat -välilehden alle.

Syyskuun ajan hammashuolto tutustumistarjouksena 30 €. Ajanvaraukset puhelimitse tai tekstiviestillä 044 257 9008, sähköpostilla hurttahuoltamo (a) gmail.com tai facebook-viestillä, vanhaan malliin siis. :)

2.8.2016

Hissun Kissuun vapaana hieronta-aika tiistaina 9.8.16 klo 15.30! Varaa numerosta 044 257 9008 tai sähköpostilla hurttahuoltamo(a)gmail.com

Jatkossa HurttaHuoltamossa on mahdollista saada myös laserhoitoa! Laserhoitoa voidaan käyttää esimerkiksi nopeuttamaan haavojen ja muiden vammojen paranemista sekä tukihoitona vaikka leikkauksista toipumisessa. Hieronnan yhteydessä se tehostaa hieronnan vaikutusta ja vapauttaa lihaskireyksiä. Laserhoitoa voidaan antaa myös koiran seistessä tai istuessa, joten se sopii mainiosti myös niille koirille, joille kylkiasennossa makaaminen tuottaa vaikeuksia. Lisää tietoa laserhoidosta tulee lähipäivinä "Koirahieronta" -välilehden alle. :)

4.6.2016

Onnea kaikille uusille ylioppilaille ja valmistuneille!

Maailman Paras Koirakerho kokoontui taas eilen kukkulalle Erkin näyttelyharjoitusten merkeissä. Harjoittelun jälkeen jatkoimme iltaa Ailan ja Pekan viihtyisällä terassilla ja juhlistimme samalla Tango-Eeron viikko sitten saavuttamaa Suomen Muotovalion arvoa. Onnea Tango ja Aila!

Kaikki koirat käyttäytyivät niin hienosti, että ei voi kuin ihastella! Kiitos Kristiinalle ja Erkille, kun jaksatte meitä treenata! Kiitos Ailalle ja Pekalle mahtavista tarjoiluista!

koirakoulu_kylassa.jpg
Koirakoulu kylässä Ailan ja Pekan luona. Kouluttaja Kristiina & Muru ja Ilona, Aila & Musta, Salsa, Tango ja Pöpö, näyttelykouluttaja Erkki, Airi & Ilona, Tiina & Vieno ja Harri & Rudolf. Kuva: Pekka Palmio.

22.5.216

Teimme retken Annan luo Marttaa tapaamaan. :) Ihanat siskokset! Vauhtia riitti ja kuvaaminen oli hieman haastavaa, mutta pääasia, että lapsilla oli hauskaa ja sain pusutella suloista Marttaa. Saapa nähdä, mitä tästä parivaljakosta isona kehkeytyy.

13242107_825228227609643_849406076_o.jpg
13262501_825199477612518_858484882_o.jpg

5.5.2016

Eilen juhlittiin Tarmon 6-vuotissynttäreitä. Kylläpä aika rientää, vastahan Tarmo-kulta muutti meille pienen pienenä poikana! Toivottavasti edessä on vielä vähintään toinen mokoma yhteisiä vuosia!

HissunKissussa olen seuraavan kerran hieromassa lauantaina 28.5.2016, mikäli tarvetta on.

Ilta-aikoja Vihijärvellä tarjolla normaaliin tyyliin.

DSC_0113.jpg

Kuva: Karoliina Norontaus

23.3.2016

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran lauantaina 2.4.2016. Ajanvaraukset entiseen malliin puhelimitse, sähköpostilla tai facebookissa.

18.3.2016

Karoliina kävi tänään ja otti taas kuvia. Vieno pääsi malliksi. Kiitos Karoliina ihanista kuvista!

Kaikki allaolevat kuvat on ottanut Karoliina Norontaus.

DSC_0028.JPG
DSC_0033.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0128.JPG
DSC_0140.JPG
DSC_0149.JPG

6.3.2016

Olen Hissun Kissussa hieromassa seuraavan kerran lauantaina 19.3.2016.

Vienon_uusi_paita.jpg

Vienon kanssa pistäydyttiin Hissun Kissussa Anna-Liisaa moikkaamassa ja sosiaalistumassa. Vieno sai Annalta lahjaksi aivan ihanan villapaidan! Uusi pantakin löytyi, sävy sävyyn. Ja tietysti vähän herkkuja myös. :) Hissun Kissussa palvelu pelaa ja valikoimaa löytyy, kiitos siitä Annalle, Kaisalle ja Raimolle! 

21.2.2016

Seuraavan kerran olen Hissun Kissussa hieromassa lauantaina 5.3.2016.

Hoitolassa on melkoisesti varauksia elokuulle asti, joten varaathan ajoissa, jos tarvitset lemmikillesi hoitopaikkaa vaikka loman ajaksi! Omien opiskelu-, työ- ja koiraharrastuskiireideni vuoksi otan hoitolaisia rajoitetusti.

16.2.2016

Lotan kasvattaja Nathalie Månsson pistäytyi Skånesta Ruotsista Lottaa ja pentusia katsomassa. Mukava oli tavata niin Nathalieta kuin tietysti Annaakin.

Nathalie.jpg

Lotta ja kasvattajansa Nathalie (Hillstar´s -kennel), Vieno ja Martta allekirjoittaneen sylissä sekä Tarmo ja kasvattajansa Anna (Minimonsteri -kennel).

Karoliinan kirjoittama ja kuvaama juttu Tarmonpesästä ilmestyi tänään Sisä-Suomen lehdessä. Kiitos jälleen kerran, Karoliina!

Sisis160216.jpg

 Martta muuttaa viikonloppuna uuteen kotiinsa Anna Kulmakorven luo Urjalaan mummonsa Muskan ja tätinsä Myrtin kaveriksi. Niin ne vain lentävät pesästä meidän pienet vauvat. Onneksi varmasti nähdään Marttaa usein.

30.1.2016

Lahjakas ja taitava Karoliina Norontaus kävi kuvaamassa Tarmonpesän porukkaa ja sai haastavista valaistusolosuhteista huolimatta otettua tosi hienoja kuvia. Kiitos Karoliina!

Alla olevat kuvat ovat Karoliinan ottamia. Lisää kuvia esim. Pennut- ja Koiramme -välilehdillä.

DSC_0113.jpg
DSC_0050.jpg

Pennut yhden kuukauden ikäisinä 29.1.16. Vasemmalla Vieno, oikealla Martta.

25.1.2016

Ensi lauantaina 30.1.16 peruutusaika vapaana klo 12  Hissun Kissuun. Olen Hissun Kissussa myös keskiviikkona 3.2.16, pari aikaa varattavissa klo 12 -->

20160119_193328.jpg
Lapsoset kasvavat Tarmonpesässä. :)

8.1.2016

Suloisista pennuista on jäljellä enää kaksi. Pikkuinen tyttö hiipui tänä aamuna ikiuneen rauhallisesti emonsa vieressä. Surullisesta tapahtumasta johtuen Tarmonpesässä ei ole kotia etsivää pentua, vaan kahdelle elossaolevalle, reippaalle pennulle on jo kodit.

2.1.2016

Olen seuraavan kerran Hissun Kissussa hieromassa lauantaina 23.1.2016 ja lauantaina 30.1.2016.

Viikoilla 5-7 mahdollista varata myös arkipäiväaikoja Hissun Kissuun.

30.12.2015

Pennut ovat syntyneet! Kolme reipasta tyttöä saapui maailmaan eilen 29.12.15.

20151230_103321-1.jpg

21.12.2015

2015-12-19_18.50.43.jpg

Kiitos, ihanat asiakkaani ja ystäväni, niin neli- kuin kaksijalkaisetkin, tästä tapahtumarikkaasta vuodesta! Paljon on taas vuoteen mahtunut iloa, surua, hauskoja hetkiä, kyyneleitä ja naurua sekä ennen kaikkea aivan mahtavan ihania koiratuttavuuksia!

15.12.2015

Tarmonpesässä kasvatellaan vauvamahaa. Muhkea rellukka on noteerattu Ruotsissa asti: http://www.hillstar.se/

Lotan_maha.jpg
Montakohan pikku-Tarmoa ja mini-Lottaa tuolla mahtaa asustaa?

27.11.2015

Lotta on tänään ultrattu tiineeksi! Hartaasti toivotut Tarmon ja Lotan pennut saapuvat maailmaan viikolla 53. Tästä iloisesta perhetapahtumasta johtuen rauhoitamme HurttaHuoltamon vierailta koirilta. En siis ota hoitolaisia ajalla 1.12.2015 - 29.2.2016. Hierottavia otan vastaan tuona aikana vain Hissun Kissussa. :)

5.11.2015

Pikkukaupunkilaisessa oli juttua HurttaHuoltamosta. :) Koko jutun löydät täältä.

Pikkukaupunkilainen.jpg
                   Toivo Pikkukaupunkilaisessa. Kuva: Sallamari Lahtivuori

26.10.2015

Otan Hissun Kissussa vataan seuraavan kerran lauantaina 14.11.2015. Pari hierottavaa vielä mahtuu!

14.10.2015

Olen seuraavan kerran hieromassa Hissun Kissussa lauantaina 24.10.2015. Yksi aika vapaana! 

5.10.2015

Eilisellä koiramarssilla oli kivaa! Kiitos Hissun Kissun tapahtuman järjestämisestä!

12055087_716291491836651_180405141_o.jpg
Tarmo ja Lotta koiramarssilla herkkupussien kimpussa.

Olen hieromassa Hissun Kissussa seuraavan kerran ensi lauantaina 10.10.2015!

15.9.2015

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran lauantaina 26.9.15. Yksi aika on vielä vapaana!

9.9.2015

Hissun Kissun järjestää sunnuntaina 4.10.2015 klo 13 jälleen koiramarssin, jolla kerätään ruokaa löytöeläimille.

Tulkaahan kaikki joukolla viettämään mukavaa päivää ja samalla auttamaan eläinystäviä!

26.8.2015

Tarmonpesän asukkailla on ollut melkoista menoa viimeisen reilun kuukauden aikana. Ensin Inkeri joutui sairaslomalle muutamaksi viikoksi:

Inksunhaava.jpg Inksunkauluri.jpg

Kun Inkerin haava alkoi olla jotakuinkin parantunut, oli Toivon vuoro joutua sairaslomalaiseksi. Se olikin vähän pahempi juttu, vatsalaukunkiertymä. Ensimmäisen leikkauksen jälkeen tuli vielä ongelmia, joiden vuoksi jouduttiin leikkaamaan toistamiseen seuraavana päivänä. Mutta onneksi Toivolla on hyvä sydän ja elämänhaluinen luonne, niinpä Toivo selvisi koettelemuksistaan. <3

Meillä on täällä Äänekoskella erittäin taitavat ja myötäelävät eläinlääkärit ja -hoitajat Hiskinmäen eläinsairaalassa. Kiitos, että olette siellä auttamassa, kun hätä tulee!

Toivopaita.jpg
Toivo lepäilee potilaspaidassaan, joka alkoi loppuajasta ola jo melko reikäinen. Onneksi sitä ei enää tarvita!

Loppu hyvin, kaikki hyvin. 22.8 päästiin juhlimaan Inkerin 4-vuotissynttäreitä iloisissa ja lämpimissä merkeissä.

Inksunjuhlat.jpg

17.8.2015

Olen Hissun Kissussa hieromassa lauantaisin 22.8, 29.8 ja 12.9.2015. Ajanvaraukset entiseen malliin p. 044 257 9008 tai sähköpostilla hurttahuoltamo ( a ) gmail.com. 

Hoitolassa on ruuhkaa. Seuraavat vapaat hoitopäivät löytyvät viikolla 43.

12.7.2015

Lotta (Hillstar's Come What May) kävi tänään pyörähtämässä Laukaan kaikkien rotujen näyttelyssä hienolla menestyksellä. Ensimmäinen SERTi saatiin saaliiksi sekä hieno ROP-pokaali. :)

Olen seuraavan kerran hieromassa Hissun Kissussa lauantaina 8.8.2015. Pari aikaa vapaana!

17.6.2015

HurttaHuoltamon hoitola lomailee heinäkuun ajan! Asia koskee vain uusia hoitovarauksia, aiemmin sovitut ilman muuta hoidetaan. :)

Hierontoja teen ihan normaalisti sekä Vihijärvellä, että tarpeen mukaan Hissun Kissussa. Heinäkuussa on mahdollista varata hieronta-aikoja arkisinkin myös Hissun Kissuun.

18.5.2015

Koiramarssilla eilen oli aivan mahtavasti porukkaa! 105 kiloa koiranruokaa lähtee Royal Caninin sponssaamana Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle. Kiitos Hissun Kissun mukavan tapahtuman järjestämisestä!

koiramarssi1.jpg

Koiramarssi 17.5.2015 Äänekoski, järjestäjät Hissun Kissun ja Royal Canin.

koiramarssi3.jpg

koiramarssi2.jpg

Inkeri mietiskelee, että uskaltaakohan tuonne vilinään mennä mukaan.

Ensi lauantaina, 23.5.2015 olen jälleen hieromassa Hissun Kissussa!

12.5.2015

Hissun Kissuun vielä yksi vapaa aika lauantaina 23.5.2015! Ilta- ja viikonloppuaikoja Vihijärvelle sopimuksen mukaan.

Hissun Kissun järjestää sunnuntaina 17.5.2015 klo 13 yhteistyössä Royal Caninin kanssa hyväntekeväisyysmarssin, jonka tarkoituksena on kerätä koiran- ja kissanruokaa Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle. Tulkaahan kaikki marssimaan! :)

19.4.2015

Otan Hissun Kissussa vastaan seuraavan kerran lauantaina 23.5.2015.

HurttaHuoltamon omissa tiloissa Vihijärvellä ilta- ja viikonloppuaikoja.

Ajanvaraukset vanhaan malliin! :)

25.3.2015

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran lauantaina 18.4.2015 sekä tarvittaessa 11.4.2015. Ajanvaraukset tuttuun tapaan sähköpostilla hurttahuoltamo (a) gmail. com, puhelimella numerosta 044 257 9008 tai facebookin kautta yksityisviestillä. :)

5.3.2015

Olen Jyväskylässä Hierojakoulun tiloissa hieromassa seuraavan kerran lauantaina 28.3.2015. Ajanvaraukset puhelimella tai sähköpostilla.

22.2.2015

Seuraavan kerran hieron Hissun Kissussa lauantaina 21.3.2015. Yksi aika vapaana ja sen voit varata numerosta 044 257 9008 tai sähköpostilla hurttahuoltamo (a) gmail.com.

31.1.2015

Hieron helmikuussa seuraavasti:
Hissun Kissun 21.2.2015
Jyväskylän hierojakoulu 28.2.2015

Muut viikonloput sekä ilta-aikoja Vihijärvellä HurttaHuoltamon omissa tiloissa.

Ajanvaraukset puhelimella 044 257 9008 tai sähköpostilla hurttahuoltamo(at)gmail.com

25.1.2015

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran la 21.2.15. Varaa aika numerosta 044 257 9008 tai sähköpostilla hurttahuoltamo (at) gmail.com.

5.1.2015

Olen Hissun Kissussa seuraavan kerran lauantaina 24.1.2015. Ajanvaraukset tuttuun tyyliin puhelimitse, sähköpostilla tai facebookissa. :)

3.1.2015

Olen hieromassa Jyväskylässä 31.1. - 1.2.2015. Paikkana Jyväskylän hierojakoulu, Hannikaisenkatu 41.

Ajanvaraukset lauantaihin 24.1.2015 mennessä sähköpostilla : hurttahuoltamo (a) gmail.com tai numerosta 044 257 9008.

Kerro sähköpostissa omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) sekä koirasi tiedot, mm. ikä, rotu, harrastukset, sairaudet ym. tarpeelliset tiedot. Kerro myös, jos sinulla on toiveita hierontapäivän tai kellonajan suhteen.

Vahvistan ajanvaraukset ja laitan tarkempia ohjeita sähköpostilla viimeistään maanantaina 26.1.2015.

Hieronnan hinta on 35 € ja kesto noin tunnin. Käteismaksu.

Tervetuloa! :)

23.12.2014

HurttaHuoltamossa aletaan vähitellen keskittyä joulun viettoon. Pikkutontut Inkeri ja Lotta ovat jo löytäneet joulupukin lahjakätkön ja käyvät rapistelemassa paketteja aina tilaisuuden tullen. Vielä pitäisi yksi yö malttaa!

Kulunut vuosi on ollut täynnä ihania koiria ja ihania ihmisiä. On ollut ilo saada tutustua niin moneen mahtavaan tyyppiin! Vuoteen on mahtunut riemukkaita hetkiä, monta menestystarinaa ja onnistumista, niin kuin haikeita surunhetkiäkin. Kiitos kaikille rakkaille asiakkailleni, ystävilleni ja yhteistyökumppaneilleni! Toivotan teille kaikille oikein hyvää, rauhallista ja rentouttavaa joulua! Tehdään yhdessä ensi vuodesta vielä parempi!

17.12.2014

Hissun Kissussa hieronnat jatkuvat heti vuoden vaihduttua lauantaina 3.1.2015. Ajanvaraukset entiseen tapaan puhelimella tai sähköpostilla. Huomaathan, että hierontakerran hinta on 1.1.15 alkaen 35 €.

Nyt on mahdollista varata aika myös magneettiterapiahoitoon! Hoitoa voidaan tehdä joko hieronnan yhteydessä tai ilman hierontaa. Katso lisää Koirahieronta -välilehdeltä!

9.12.2014

Olen hieromassa Jyväskylässä 31.1. - 1.2.2015. Paikkana Jyväskylän hierojakoulu, Hannikaisenkatu 41.

Ajanvaraukset lauantaihin 24.1.2015 mennessä sähköpostilla : hurttahuoltamo (a) gmail.com

Kerro sähköpostissa omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) sekä koirasi tiedot, mm. ikä, rotu, harrastukset, sairaudet ym. tarpeelliset tiedot. Kerro myös, jos sinulla on toiveita hierontapäivän tai kellonajan suhteen.

Vahvistan ajanvaraukset ja laitan tarkempia ohjeita sähköpostilla viimeistään maanantaina 26.1.2015.

Hieronnan hinta on 35 € ja kesto noin tunnin. Käteismaksu.

Tervetuloa! :)

8.12.2014

Tämän vuoden viimeiset hieronnat Hissun Kissussa lauantaina 13.12. Aamulle on vielä pari aikaa vapaana!

Vuoden 2015 alusta hierontakerran hinta on 35 €.

Muistathan HurttaHuoltamon lahjakortit! Oikein hyvä lahjaidea koiraharrastajalle ja kaikille koiranomistajille sekä tietysti omalle Parhaalle Ystävälle! :)

Olen ensi vuoden aikana laajentamassa toimintaani myös Jyväskylään. Lisätietoa luvassa lähiaikoina.

11.10.2014

Loppuvuoden aikana olen Hissun Kissussa hieromassa vielä neljänä lauantaina:
18,10., 8.11., 29.11. ja 13.12.
Ajanvaraukset entiseen malliin p. 044 257 9008 tai sähköpostilla hurttahuoltamo(at)gmail.com. Kerrothan sähköpostilla aikaa varatessa puhelinnumerosi!

Hoitola on täyteen varattu joulukuun alkuun asti. Jos on hoidon tarve esim. joulun tai uuden vuoden ajaksi, kannattaa toimia nopeasti ja varata hoitopaikka!

Joulun lähestyessä huimaa vauhtia muistathan, että HurttaHuoltamon lahjakortti on mitä mainioin joululahja koiraihmiselle tai omalle koiraystävälle!

23.9.2014

Seuraavat vapaat ajat Hissun Kissuun ovat lauantaina 4.10.2014. Ilta-aikoja Vihijärvelle ja sopimuksen mukaan myös Hissun kissuun.

Varaa aika yv:llä, sähköpostilla hurttahuoltamo(a)gmail.com tai puhelimitse 044 257 9008

10.9.2014

HurttaHuoltamo vierailee 20. - 21.9.2014 Savossa, Kuopion Hirvilahdessa.

15.8.2014

Seuraavat vapaat ajat Hissun Kissuun ovat lauantaina 13.9.2014. Iltaisin otan vastaan HurttaHuoltamon omissa tiloissa Vihijärvellä, vapaita aikoja viikolta 36 alkaen (1.9.14 alk.). Kiireellisissä tapauksissa pyrin järjestämään ajan jo aiemmin!

Teen myös kotikäyntejä ryhmille / useammalle koiralle (3-6 koiraa) sopimuksen mukaan. Kerää porukka ja ota yhteyttä!

12.8.2014

On niin harvinaista päästä ylvästelemään Maailman Voittajan hierojan ominaisuudessa, että nyt on pakko! :)

Paljon onnea Mailis ja Juniori Maailman Voittaja 2014 Ira!

fot28951.jpg
ira.jpg

"Tämän kauniimmin ei fieldspanieli voi liikkua", oli tuomari mm. maininnut. :)

Hierojalla käynti on siis kannattanut!

10.8.2014

Elokuussa olen Hissun Kissussa hieromassa lauantaina 16.8.14 ja 30.8.14.
Ilta-aikoja varattavissa Vihijärvelle.

31.7.2014

Tarmo ja Lotta, heelerpariskunta, kävivät eilen silmä-ja polvitarkastuksissa Kallioniemen Päivillä Viitaniemessä. Molemmilla polvet 0/0 ja silmät ihan kunnossa! :)

HurttaHuoltamon osoite muuttuu huomenna 1.8.14. HurttaHuoltamo pysyy entisellä paikallaan, tien nimi vain vaihtuu. Uusi osoite on Jurvonjoentie 52. Aika kauan vielä varmaan menee, että esim. navigaattorit tunnistavat tuon uuden osoitteen.

22.7.2014

Vapaita hieronta-aikoja Hissun Kissuun:

lauantaina 2.8.2014 klo 9.30-10.30 (yksi koira)

lauantaina 9.8.2014 klo 10.30 --> (2-3 koiraa)

17.7.2014

Hieroja ja hierottava pääsivät lehteen. :D

20.5.2014

Toivon ensimmäiset MEJÄ-kokeet tarvottiin Äetsän sateisissa metsissä 10.5. ja toiset helteisenä viikonloppuna 25.5. Korpilahdella. Ensimmäisestä kokeesta saatiin vain kokemusta, mutta toisista jo sentään AVO2 -tulos. Oikein hienosti meidän peräkammarin pojalta!

Tarmo osallistui Äetsässä myös kokeeseen, ensimmäinen startti VOI-luokassa. Kokemusta rikkaampana Tarmokin jatkaa treenailua... :)

27.4.2014

Manta.jpg

HurttaHuoltamon kesäkausi avattiin!

Manta_ui.jpg

16.4.2014

Koiran lihashuolto arjessa ja kotihieronta -kurssi suunnitteilla. Ajankohta todennäköisesti syksyllä, mutta ideoita ja toiveita mm. kurssin sisällön ja toteutuksen suhteen saa jo esittää!

Hissun Kissussa olen seuraavan kerran lauantaina 26.4.14. Kaksi koiraa vielä mahtuu silloin hierottavaksi, ajanvaraukset minulta numerosta 044 257 9008. Lauantaisin on myös hyvä tilaisuus käydä tutustumassa koirahierontaan ja -hierojaan! :)

27.3.2014

Lomalta palattu ja olen taas puhelimen tavoitettavissa! Kesän hoitopaikat alkaa olla täynnä, joten jos kesälomalla tarvitset lemmikillesi hoitopaikkaa, toimi nopeasti!

Otan hieronta-asiakkaita vastaan lauantaisin klo 10 - 14 HissunKissussa ja arki-iltaisin HurttaHuoltamon omissa tiloissa Vihijärvellä. Ajanvaraukset mielellään puhelimella: 044 257 9008.

23.2.2014

img_3578-1.jpg

Jyväskylän kansainvälinen koiranäyttely 23.2.2014

Inkeri esiintyi jälleen Olgan esittämänä hienosti! Tuloksena sert, cacib, vsp ja FI MVA!

Tuomari Kenis Pordham Dagmar, Iso-Britannia.

3.2.2014

Olen Hissun Kissussa jälleen lauantaina 1.3.2014.

Muista myös tarjoukseni ikääntyville koiraystäville: joka viides hieronta ilmaiseksi!

19.1.2014

Olen seuraavan kerran hieromassa Äänekoskella Hissun Kissussa lauantaina 1.2.2014! Ajanvaraukset minulta tai Hissun Kissusta.

20.12.2013

Kaunis kiitos kuluvasta vuodesta ihanille asiakkailleni, yhteistyökumppaneilleni ja kaikille kaksi- ja nelijalkaisille ystävilleni! Onnea ja menestystä vuodelle 2014 ja oikein hyvää ja rauhallista Joulua!

joulukortti2.jpg

13.12.2013

Muista parasta ystävääsi jouluna HurttaHuoltamon lahjakortilla! Se on lahja, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Joulutarjouksena kolmen kerran hierontasarja 80 € (norm. 90 €)  ja veteraani-ikäisille viiden kerran sarjakortti neljän hieronnan hinnalla 120 €! (norm. 150 €)

7.12.2013

Uudet kotisivut avattu testikäyttöön!